Home
Wij over onszelf
Onze omgeving
Aankomst
Evenementen
Prijzen
Links
Contactformulier

Welkom in Ootmarsum, welkom op de Ganzenmarkt!  

 

 

 

 

 

In het centrum van het schilderachtige Ootmarsum op de rustige Ganzenmarkt verwelkomen wij u van harte in ons historische pand uit 1617. Een uniek en rustig plekje, waar wij er zeker van zijn, dat u zich zowel 'uit' als 'thuis' zult voelen. Het centrum van Ootmarsum is 'beschermd stadsgezicht'.

Wij bieden u een tweepersoonskamer met Aupingbed. De kamer heeft een wastafel. Aangrenzend een eigen badkamer met douche, ligbad, wastafel en wc. Naast de slaapkamer is een zitkamer met TV, ruim voorziene boekenkast, Senseo koffieapparaat en waterkoker voor u beschikbaar. Bovendien heeft deze kamer ook een vaste wastafel en een éénpersoonsbed, indien u met drie personen bent.

 

De dag begint met een uitgebreid ontbijt, waaruit u makkelijk een lunchpakket naar eigen keuze kunt samenstellen. 's Avonds kunt u kiezen uit vele leuke en goede restaurants. Ootmarsum staat door zijn vele galerieën bekend als het "Kunststadje van het Oosten"en heeft bovendien  nog   drie  musea.                                                                                                                                                                                                 Het kleinschalige landschap nodigt uit om te voet of per fiets verkend te worden. Het Wandelnetwerk Twente en het Fietsroutenet geven  hiervoor alle mogelijkheden.                                                                                                                                                                                                                                                            In Ootmarsum zijn fietsen te huur.                                                                                                                                                                                                                           Uw gastvrouw, gastheer en VVV staan u met raad en daad terzijde.

 

 

 

 

to Top of Page

GANZENMARKT22 | mail: ganzenmarkt22@hetnet.nl